donderdag 13 maart 2014

ik kom achter... :-p (ofte: Mijn Big Blogameetup verslag)

I know, ik ben een beetje later dan de meesten, maar het zal me vast vergeven worden dat ik tussen de pampers verschonen, kinders naar school brengen, huishouden terug op plooi krijgen en andere bezigheden nog niet aan bloggen was toegekomen. 

Maar bij deze dan ook eindelijk mijn blogameetup verslagje. Eigenlijk keek ik al lang uit naar zo'n event want nieuwe mensen ontmoeten is altijd fijn, oude bekenden weerzien is nog fijner en als je elkaars blogs leest piep je toch mee in het leven van een ander en leer je mekaar alvast kennen nog voor je mekaar ooit echt zag. 

Ik keek er dus naar uit, ik schreef me in maar wist niet zeker of ik er wel zou geraken. Met een baby die uitgerekend was voor vandaag (13/3) en een event dat valt op 8/3 kon het dus alle kanten op, maar zo lief als mijn nieuwbakken dochter is kwam ze piepen op 3/3 midden in de nacht en was ik dus op tijd bevallen om dit feestje mee te pikken. 

Soetmin regelde alles tot in de puntjes, van geweldig lekkere bagels tot overheerlijke cupcakes tot goodie bags en gastsprekers. En van stofjes shoppen tot lekkere cocktails en versbereide ice-tea's tot nieuwbakken boekenverkoop. Het mag gezegd worden: Soetmin, U bent geweldig, waarvoor dank!

Ik ontmoette toffe nieuwe mensen, leerde een hoop nieuwe blogs kennen (en ik ga er nog een deel moeten toevoegen aan mijn bloglovin-lijstje want ik heb ze nog niet allemaal verzameld) , zag oude bekenden weer en genoot... 

En mijn kleine mie? Die ging mee... En ook zij vond het goed, was de hele avond voorbeeldig en werd overladen door kadootjes (wat echt niet moest lieve madammen), ging van arm op arm en werd onthaal door veel "ohhhhh's" en "aahhhh's" en "wat een dotje" en ... en vond het allemaal best ok :-) Ik ging dus tevreden weer naar huis na de groepsfoto (waar jammergenoeg lang niet iedereen op staat) en kijk alvast uit naar editie 2015! 


Bedankt voor de fijne avond dames (en heren)!
X Kristien

P.S. voor zelf foto's maken had ik geen tijd wegens baby op de arm, maar ik plukte er een deel van hun blogs, neem daar ook even een kijkje ;-) 

en een extra vermelding voor de leuke kadootjes die mijn dochter kreeg:
 
Pieke Wieke (die overigens net een webshop begint: allen daarheen!) thx voor de tuttenkoord (en de leuke babbel) :-) 

Stannel die ook een uberschattige tuttenkoord voorzag voor kleine mie, super leuk! 

Van Jansen, van wie we dit overslagje kregen, ze zwemt er voorlopig nog in, maar groeien doet ze goed, dus tegen de zomer past dat zeker wel :-) 

Juffra Toertjes (en Pateekes) voor het ubermooie Petit Pan dekentje (en de memo die ondertussen al in beslag is genomen door de 3 andere kinders)

Olapa, die mij mijn eigen Tien-stempel bezorgde, gemaakt door een andere blogmadam die er was: Karen


8 opmerkingen:

 1. moh dat prutske mag altijd op mijn arm komen slapen hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo tof dat je kleine pruts al meteen meeging naar de blogmeeting!
  Fijne cadeautjes heb je gekregen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een fijne avond. Leuk dat je ook met je kleine meid langs kon komen. Zo'n rustig kindje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was fijn om je ook eens int echt te ontmoeten....en ook heel fijn dat ik Lilith mocht vasthouden!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zet je een linkje naar mij ertussen?
  Thanks!
  (En ik heb mijn verslag ook pas rond gekregen hoor, no worries!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zit een linkje tussen hoor, als je op je naam klikt kom je normaal gezien bij jezelf uit ;-)

   Verwijderen
 6. leuk om de stempels hier terug te zien!

  BeantwoordenVerwijderen