Wie,Wat, Waar...

Wie zijn wij? Wat doen wij? Waar wonen wij?
Kortom alles wat je over ons wil weten kan je hier vinden.

Laten we starten bij 'Van A tot Zetje', de naam in mijn websiteadres... 'A' is Arwen, onze oudste dochter. Een meid van 7 ondertussen met een heel eigen willetje maar een geweldige grote zus voor de andere 3 kids. Exact 1 jaar, 1 maand en 1 dag later kwam 'Zetje' in ons leven, genaamd Zoey, onze 2de dochter en een ongelofelijke deugeniet met een gouden smile. Nog iets later kwam er een zoon bij die we Chadh hebben genoemd. 'C' is een echte ladykiller van 4,5 jaar oud die later zeker veel hartjes zal breken. En om ons gezinnetje compleet te maken volgde 'kleine L' ofte Lillith, ons kleine lieve kersje op onze al zo mooie gezinstaart. Een lekker gezellige bende kids die hier samen in ons rijtjeshuis woont. 'Ons' , dat zijn B en ik. Benny is mijn fantastische, hardwerkende man en een super-papa voor onze kindjes en ik ben K'tje, ofte Kristien, de moederkloek.

Dat huisje in de rij staat in een volkse multiculturele buurt in Antwerpen, het Kiel genaamd, wij hebben een blog, een festival, onze eigen reeks bij 'man bijt hond' en zelfs ons eigen lied :-) Aan ons stulpje is nog een hoop werk maar de vorderingen daarvan zal ik jullie later nog wel laten weten.

En wat wij doen? Tja, een beetje vanalles zou je wel kunnen zeggen. B werkt in de chemie en ikzelf ga sinds september 2015 zelf weer naar school, zo probeer ik nu mijn bachelordiploma leerkracht lager onderwijs te behalen.. Daarbuiten heeft B een paar hobby's zoals piano spelen, een beetje gamen, wat snookeren en wat klussen in huis. Ikzelf ben een bruisend vat en heb een hoop hobby's, de ene hou ik al langer vol dan de andere :-) Voorlopig hou ik het bij taartjes maken, een beetje knutselen en frutselen, met mijn vriendinnen lol maken en sinds begin 2012 ook naaien. Daarbuiten ben ik vooral bezig met feestjes organiseren en genieten van het leven en ons gezin.