zondag 16 juni 2013

Het zomerhemd voor manlief

Ik maakte voor het eerst iets voor manlief :-) ik ging meteen voor een hemd.
Het werd de Negroni van Colette met korte mouwen, een goed uitgewerkt patroon wat mits wat denkwerk vast jou ook wel lukt! :-)

De stoof koos de MDH zelf uit de petit pan collectie, lucky me is er sinds 1 juni zo een winkel in de straat van onze zaak dus ik had meteen de hele collectie voor mijn neus liggen. Hij koos de Helium Noir waarop ik prompt besliste om er een contrasterend stofje bij te nemen om wat accent te geven. Het werd de grijze versie ervan en ik gebruikte het voor de rugpas, de binnenpassen, de onderkantjes van de zakklepjes en de onderkant van de kraag. 

Mijn ventje is er blij mee en het past hem eigenlijk vrij goed, enkel de mouwen moest ik wel wat korter maken. Tegen de winter probeer ik de lange mouwenversie en ondertussen? Maak ik voor zoonlief een mini versie in dezelfde stof :-) 


7 opmerkingen:

 1. oooh tis echt super mooi ! in echt nog 1000x mooier !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik wil een aan-foto zien! Ziet er echt leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig stofje heeft je man gekozen ! Het ziet er formidabel mooi hemd uit !
  'n vrolijke groet,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. binnenkort waag ik me ook aan dat patroon, niet voor manlief, want die houd niet van hemden... maar voor mijn papa... die houd eigenlijk ook niet van hemden, maar ik kies wel een mooi stofje dan heeft hij toch eens een tof hemd voor als hij ergens 'speciaals' naar toe moet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, die is echt mooi, en ik wil ook wel eens een aan-foto zien!

  BeantwoordenVerwijderen