zaterdag 28 juni 2014

kadootjes, pakjes en swapjes

Het was pakjestijd de voorbije week...

Zoals jullie al wel weten hou ik van swappen. Ik heb een vast swapgroepje en deze keer moest ik voor mijn vriendin Sarah iets maken. Haar 'verlanglijstje' was leuk om lezen: graag iets voor mama aangezien ze zelf haar jongens voorziet van nieuw gerief en haar lievelingskleuren zijn rood en groen. Tijdens een naaiavondje bij Lieve van Piekewieke koos ik 3 Soft Cactus stofjes uit en ik koos 2 tassenpatroontjes uit.: de Cate Shoulder Bag en de Coraline Clutch/Wristlet en toen ging ik aan de slag.

 

 


Vanavond was openingsavond en Saar was erg blij :-) Zelf kreeg ik ook een hele leuke swap: 2 speldenbordjes, zelfgemaakt wasmiddel en een houten fotokadertje, nogmaals thx Charitt!

En toen was het ineens ook de laatste week van het schooljaar... 2 jaar geleden maakte ik een handtas voor de juf, vorig jaar maakte ik mandjes en nu? nu had ik niets... Tot eergisteren althans. Ik verknipte toen 10 lapjes Petit Pan tot 5 pennenzakken die wederom bleven liggen door mijn voetbalavondje met vriendinnen tot deze ochtend... en toen naaide ik op een uurtje of 2 de pennenzakken in elkaar, vulde ze met Merci-chocolaatjes en klaar waren ze. Tot volgend schooljaar lieve juffen!

Last-minute is my middle name, you know, en uitstelgedrag is ook 1 van mijn specialiteiten... Daarom duurde het wat langer, maar bij deze ook de uitslag van de patroonwinnaar van de Cosi Swimsuit:

 
Mooi! Ze staat als een prof model, en het staat haar perfect!

Proficiat Griet! Bij deze daag ik je dus uit om ook een badpakje te maken :-p  7 opmerkingen:

 1. mooi swapje en supermooie pennenzakken... de juffen zullen hiermee zeker content geweest zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh, die tas is mooi geworden! Hier was het ook last minute werk voor de juf. Al combineerde ik het voetbal kijken met naaien. Tegen de 2de helft was ik al klaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ongelooflijk mooie, prachtige, sublieme swap maakte je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en kleurrijke kadootjes!
  En gefeliciteerd aan Griet met het winnen van het patroon...:)

  BeantwoordenVerwijderen