zondag 26 oktober 2014

Blogstilte... En de mini-Olapa-workshop

Ja, blogstilte... Dat was het hier de voorbije maanden...

Terug werken, mijn huishouden runnen en 4 kinderen in toom houden was even te veel. Maar nu... Is het vakantie en heb ik even tijd om mijn mount everest aan was weer bijgewerkt te krijgen en dingen te doen die ik graag doe. 

Naaien, dat werd er nog gedaan. Welliswaar tegen een lager tempo, maar er rolden nog wel wat leuke dingen van onder mijn machine. Ze is nog niet te erg bestoft. ;-)

Maar bloggen? Daar vond ik de tijd niet voor jammer genoeg. Hopelijk komt daar bij deze weer wat verandering in. De 'wel genaaid, niet geblogd' spullen zal ik van de week wel eens oplijsten maar nu wil ik het vooral even hebben over mijn fijne date bij Iris. 

Gisteren waren we met een bende naaivriendinnen op bezoek in haar atelier en ze gaf ons zowaar een mini-workshop boekjes bekleden. 

Ik nam wat restjes petit pan mee en dankzij haar deskundige uitleg lagen er iets later 6 boekjes bekleed klaar. Ik maak er zeker binnenkort nog een aantal want het is het perfecte mini-kado en een super leuk idee om aan rest erwerking te doen.  

Lillith ging mee en amuseerde zich met de andere kindjes die erbij waren, mijn andere 3 spookjes waren ondertussen met mijn schoonbroer en schoonzusje zwemmen. We hadden dus allemaal een fijne relaxte middag (al weet ik niet of dat ook voor mijn schoonbroer en zijn vriendin geldt ;-) ) 

 
 
 

5 opmerkingen:

  1. Oh, leuk, en hoe groot is die kleine meid al geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad een heel leuk cadeautje! Ik ben al lange tijd op zoek naar goedkope boekjes voor een gelijkaardig projectje. Ofwel zijn ze te klein, ofwel met ruitjes, ofwel te slappe kaft,...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil die boekjes ook eens maken,wie weet komt het er tijdens deze vakantie van.

    BeantwoordenVerwijderen