zondag 10 maart 2013

Afwerkweekend!

Mijn 'afwerkschuif' lag vol, tijd om een beetje bij te werken.

Jacobientje voor A in donkergroenblauwe stretchstof met fluogele stiksels, het stiksel komt niet goed uit op ipadfoto (lees: de laptop zit ver weg en ik moet mij dringend een sd-kaart-connector aanschaffen zodat ik gewone foto's kan uploaden) en eigenlijk ziet hij er in het echt veel mooier, toffer en feller uit dan op beeld. dochterlief is content, binnenkort meer schoons zoals dat!

Voor dochter Zetje maakte ik een playday dress, het stofje kocht ik een jaar geleden al in kapellen en kwam nu pas de kast uit, het is nog wat te groot (ik maakte de 4 jaar maar die is voor net 4jarige A te klein en voor bijna 3 jarige Zetje nog te groot maar tegen de zomer is dat hopelijk beter, desnoods zoom ik hem nog wat meer om)

Verder werkte ik het verjaardagskleedje dat voor Zetje halfweg was helemaal af. Het muizenstofje. Kocht ik bij Julija's, de rand (die ik maar na de foto deed) zoomde ik om met fluoroze stiksel. Het kleedje zit erg nipt, het past nog voor haar verjaardag maar tegen de zomer maak ik wel een maatje groter.2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Nu nog een paar stuks af te werken... Een apple-tje voor zoonlief en een wollen jasje (wat ik misschien vanavond moet doen aangezien ze weer ijskoud weer voorspellen) en 2 mutskes en de schuif is weer leeg

      Verwijderen