maandag 8 juni 2015

de bomenjurk

Je las het misschien al ergens op een andere blog of hoorde er al van op mijn facebook of op die van haar, maar stoffenwebshop Cas&Nina organiseert een wedstrijd tussen 10 blogsters.



Toen Debora haar oproep deed een paar weken geleden schreef ik mezelf wild enthousiast in. Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te proberen, te testen en ja, een wedstrijdje spreekt me ook wel aan. Toen ik dus vernam dat ik bij de 10 geselecteerden was maakte mijn hart dus een sprongetje.



Best wat zenuwachtig koos ik een stofje uit, wat er op het eerste zicht niet zo uitsprong, maar het zinnetje 'glitters in het stofje' sprak me wel aan. Ik hou wel van een touch blingbling en de dochters nog meer en toen de dag nadien het stofje in de bus viel vielen alle stukjes op hun plaats. De stof is nog mooier dan op de foto, geloof mij! Hij is best lastig te fotograferen, ik hoop dus dat hij wat goed overkomt bij U thuis.



Ik combineerde met Michael Miller stof die hier al een tijdje in de kast lag en koos voor het eerst een patroon uit 1 van mijn 'Zelfgemaakte Kleertjes' boeken. Het patroon staat in boek 1 en is de Lena, normaal gezien doe je de knopen tot boven toe en is het een iets klassieker jurkje maar ik liet wat opening bovenaan en heb dus een openstaand kraagje, wat het iets speelser maakt. Onderaan werkte ik af met gouden paspel.



Dat dochterlief verzot is op haar nieuwe glitterjurk, dat hoef ik waarschijnlijk niet te vertellen... Ze moest de volle 4 dagen wachten eer ze hem voor het eerst aan mocht doen voor de foto's.



Op de (voorlopig) warmste dag van het jaar trokken we naar de Kalmthoutse Heide. Gewapend met fototoestel, wat attributen en 5 nog niet geblogde jurken trotseerden we de warmte :-)



Ik ben zelf best tevreden van het resultaat en hoop dat het jullie ook kan bekoren :-) Mijn werk zit er voorlopig op, nu is het aan jullie en heb ik jullie hulp nodig! Er gaan namelijk maar 5 van de 10 blogsters door naar de 2de ronde en uiteraard hoop ik daarbij te zijn :-) Stemmen kan vanaf 11 juni op de Facebook pagina van Cas&Nina, allen daarheen dus!



En nu? nu ga ik jullie nog snel overspoelen met een hoop foto's, want uitsorteren was niet gemakkelijk! :-)

  
 
 

21 opmerkingen:

  1. Zalig kleedje voor een prachtige dochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuk jurkje en idd een bijzonder stofje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super Kristien. Wat mooi. Niet te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Letterlijk schitterend... zowel de glitter in de stof, als het model en de jongedame :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk om eens een ander patroontje voor een kleedje te ontdekken, ik ben fan van de mouwtjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig!
    Mooie foto's ook en die haar haartjes hé amai, daar blijf ik toch wel verliefd op :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele mooie jurk, schitterend stofje zo te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je dochter straalt helemaal in haar mooie kleedje!

    BeantwoordenVerwijderen